Başkan Sak’tan Şehit Selim Gündoğan’ın Ailesine Vefa Ziyareti

Cuma, 20 Şubat 2026

Başkan Sak’tan Şehit Selim Gündoğan’ın Ailesine Vefa Ziyareti

Başkan Sak, İlk İftarında Şehit Ailesinin Evine Konuk Oldu

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak ve eşi Gonca Sak, Büyükdağdere Mahallesinde, Şehit P.UZM.ÇVŞ. Selim Gündogan’nın ailesinin evini ziyaret ederek misafir oldu. 

 

Şehidin emaneti olan annesi Ayten Gündogan ve babası Ahmet Gündogan’ın hanesine misafir olan Başkan Sak, Ramazan ayının manevi atmosferinde ilk iftarını aile birlikte yaptı. 

 

Vatan uğruna canını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle yad eden Başkan Sak, şehit ailelerinin milletin en kıymetli emanetleri olduğunu vurgulayarak, “Aziz şehidimizin kıymetli ailesiyle aynı sofrayı paylaşmanın onurunu yaşadık. Allah’tan oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylemesini niyaz ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

 

Şehidin ailesine misafirperverlikleri için teşekkür eden Başkan Sak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.