Sındırgı’da 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı
Perşembe, 24 Eylül 2026
Sındırgı’da 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı
Cumhuriyet’in 103. Yıl Coşkusu Futbol Sahalarına Taşınıyor
Sındırgı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası düzenliyor. Cumhuriyet coşkusunu gençliğin enerjisi ve sporun birleştirici gücüyle sahalara taşıyacak 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası için kayıtlar başladı.
Sındırgı Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sındırgı Belediyespor koordinasyonunda gerçekleştirilecek turnuvaya, Sındırgı’daki takımların yanı sıra çevre il ve ilçelerden amatör futbol takımları katılım sağlayabilecek.
Maçlar 30 Eylül’de Başlıyor
29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası için takım kayıtları 23–28 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Karşılaşmalar ise 30 Eylül 2026 tarihinde başlayacak.
Müsabakalar, Sındırgı Belediyesi tarafından yenilenerek ilçeye kazandırılan Bülent Ecevit Kafeterya ve Oyun Alanı’nda bulunan halı sahada oynanacak.
Maç Başına Ücret Alınmayacak
Turnuvaya katılacak takımlardan 7 bin 500 TL katılım ücreti alınacak. Takımlardan turnuva süresince ayrıca maç başına herhangi bir ücret talep edilmeyecek.
Centilmenlik, dostluk ve heyecan dolu karşılaşmalara sahne olması hedeflenen turnuvayla Cumhuriyet Bayramı coşkusu sporla buluşacak.
Başvuru Yeri: Sındırgı Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü
Kayıt Tarihi: 23–28 Eylül 2026
Maç Başlangıcı: 30 Eylül 2026
Turnuva Yeri: Bülent Ecevit Kafeterya ve Oyun Alanı
Katılım Ücreti: 7.500 TL – Maç başı ücret alınmayacaktır.
Detaylı Bilgi ve İletişim: 0537 479 3721