Öne Çıkan Haberler

#etiketler#etiketler#etiketler

Tarih: 15-09-2021

Düğünden Sonra Uçan Sandalyenin Altında Buluştular

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde mutlu bir yuvanın temellerini atan Nasiye ve Nizamettin Şahin çifti düğün sonrası soluğu Kocakonak Panayırında aldı.

Gelin arabasının arkasına “ Düğünden Sonra Uçan Sandalyenin Altında Buluşalım mı “ yazdıran çift Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ın da “ Uçan Sandalyenin Altında Buluşalım “ davetine de cevap vermiş oldu. Düğünlerini tamamlayan çift gelinlik ve damatlıkla, arkadaşları ile birlikte panayırın yolunu tuttu. Uçan sandalyenin altında buluşan çift arkadaşları ile birlikte panayırın keyfini doyasıya yaşadı. Uçan sandalye ile başlayan eğlenceli maraton Gondol ile son buldu. Gelin ve damadı oyuncaklarda gören vatandaşlar da şaşkınlığını gizleyemedi.

Unutulmayacak bir olaya da imza atan Nasiye ve Nizamettin Şahin Çifti “ Dün düğünümüzü gerçekleştirdik. Düğünümüz Sındırgı belediyesinin düzenlemiş olduğu panayıra denk geldi. Biz de arkadaşlarımızla birlikte düğünden sonra panayıra gittik. Çok güzel karşılandık. Buradan belediye başkanımız Ekrem Yavaş’a çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Sosyal Medyada Paylaş Bölümü

Facebook'ta paylaş

Diğer Fotoğraflar

ALO 153

SINDIRGI BELEDİYESİ

Sındırgı Belediyesi olarak iletişimde bulunabilir veya Bize Ulaşın butonuna tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hoşgeldiniz | Sındırgı Belediyesi