Öne Çıkan Haberler

Başkan Yavaş’tan Yeni Yıl Mesajı

Öne Çıkan Haberler

Başkan Yavaş’tan Yeni Yıl Mesajı

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
2021 yılında yaşanan deprem, yangın, sel, virüs gibi birçok felaketin son bulması 2022 yılının sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını dileyen Başkan Ekrem Yavaş şöyle kaydetti:
“Hayat insana sunulmuş bir armağan. Rabbimin verdiği bu hayatı kimimiz 70, kimimiz 50, kimimiz 90 ama mutlaka yaşıyoruz. Hayallerimizle yaşıyoruz. Ama tabi hayallerimizi bazen sekteye uğratan işler de oluyor bu hayatta. Özellikle 2020 - 2021 gibi. Neler olmadı ki? Bir acayip yıllar. Deprem var sel var. Ne yok ki insanı zora sokan ve sevdiklerinden ayıran. Bizler de Rabbimin takdiri. sevdiğimizden babamızdan ayrıldık 2021’in son zamanları. Ticareti, cesareti, dürüstlüğü ve hayatı bana öğreten adam babam da bu yıl Rabbine kavuştu. Elbet ölüm var, Allah’ın takdiri. Rahmetle anacağız, dualarımızda buluşacağız. Ama kara gün kararıp durmayacak. Bu zor günlerde elbet geçecek. 2022, diğer yıllardan daha güzel olacak. Çünkü bizler inanmış insanlar olarak asla yeğse düşmeyen, asla gelecekle ilgili umutsuz olmayan varlıklarız. Onun için rabbimden diliyorum ki, hepimize sağlık versin, hepimize afiyet versin, hepimize güzellikler versin “
1 Ocak 630 Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü kutlu olsun. Peygamber efendimiz nasıl o gün gönülleri feth ettiyse Rabbim bizleri de gönüllere dolanlardan, samimi olanlardan eylesin. Mekke’nin Fethi Tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini, savaşların olmadığı, gönüllerin fethedildiği bir yıl dilerim.
2022 SINDIRGI’DA DEĞİŞİMİN GÖRÜLDÜĞÜ BİR YIL OLACAK
Bizler şehrimizde doğal şehir Sındırgı’da bu sıkıntıları belki en az atlatan insanlarız. Ama kimimizin dükkânı kapandı, kimimiz işinden oldu, kimimiz ise maalesef sevdiklerinden. Her an kenetlendik, bir olduk, birlikte yaralarımızı sarmaya çalıştık. Sındırgı’mızı güzel günlere hazırlamak adına çalışmalarımızı da aralıksız sürdürdük. Sındırgımızın çehresini değiştirecek birçok projeyi hayata geçirdik, başlattık, birçoğunu bitirdik vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2021 de Cumhuriyet Ortaokulu, Atatürk Stadyumu, 2. Etap Isı Merkezi başta olmak üzere birçok projeyi ilçemize kazandırdık. Sındırgı – Akhisar bağlantı yolumuz da çalışmalar önemli ölçüde ilerliyor. 2022 ise Sındırgı’da güzelliklerin gözle görüldüğü, doğal şehrin yeni projelerle daha güzel bir hale geldiği yıl olacak. Sındırgı’mıza prestij katacak KOCAHAN, Türk hamamı, Geleneksel Spor Dalları Merkezi, Hisaralan Jeopark gibi gözde projelerin yanında ilçemizi şahlandıracak birçok çalışma 2022 yılında tamamlanacak. İnşallah kırsal mahallelerimizde yol sorunu gibi bir problemimiz de kalmayacak. Bizler önümüze ne çıkarsa çıksın, yılmadan yorulmadan şehrimiz için var gücümüzle, çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Doğal şehir Sındırgı’dan bütün dünyaya huzura sağlığa mutluluğa hoş geldin 2022 yılı. Sevgiyle, saygıyla, sağlıkla, mutlulukla olsun. Bütün güzellikler bizimle olsun, yeni yılınız kutlu olsun.

Tarih: 31 Aralık 2021

Sosyal Medyada Paylaş:

BİZE ULAŞIN

ALO 153

SINDIRGI BELEDİYESİ

Sındırgı Belediyesi olarak iletişimde bulunabilir veya Bize Ulaşın butonuna tıklayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.